Vraćanje i zamjena robe

U roku od 14 dana od datuma isporuke, proizvod možete besplatno vratiti uz povrat uplaćenog iznosa ili ga zamijeniti za drugi proizvod po Vašem izboru. Proizvod koji se vraća mora biti neoštećen, odnosno u stanju u kojem je zaprimljen.

O namjeri povratka ili zamjene proizvoda, možete nas obavijestiti putem maila na info@babyshoe.hr. Nakon registracije zahtjeva, kontaktirat ćemo vas u najbržem mogućem roku te organizirati preuzimanje starog, odnosno dostavu novog proizvoda u suradnji s našom partnerskom dostavnom službom.

Kupac ima pravo na reklamaciju proizvoda, ako dođe do oštećenja na istom, uslijed greške u proizvodnji ili dostavi, koje umanjuje vrijednost ili negativno utječe na temeljnu funkcionalnost proizvoda. Rok reklamacije iznosi 6 mjeseci od datuma kupnje. Reklamacije se zaprimaju u pisanoj formi na mail info@babyshoe.hr, gdje je kupac dužan dostaviti pismeno obrazloženje o razlogu reklamacije. U slučaju reklamacije, prodavatelj snosi trošak povrata proizvoda te je dužan u roku od 15 radnih dana ispostaviti rješenje o reklamaciji, a u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan uplaćeni iznos, sukladno odredbama važećeg zakona. Istovremeno, prodavatelj nije odgovoran za mehanička oštećenja koja nastaju na proizvodu, ako se mogu smatrati posljedicom korištenja koje se ne može okarakterizirati redovnom upotrebom.